Professionele tekst? Zo pak je ’t aan!

Je hebt – of beschikt binnenkort over - een website om met de wereld te delen wat jij te bieden hebt. Zo’n professionele site kan natuurlijk niet zonder tekst en jij haalt daar graag het beste uit. Jij wilt immers webteksten die niet alleen bereiken, maar ook bewegen.

Webteksten laten schrijven

tekstschrijverEen tekstschrijver weet precies wat een tekst maakt of breekt, stapt in jouw schoenen én in die van jouw publiek, denkt aan jouw vindbaarheid op het web, zet de puntjes op de i en creëert zo een merkbaar effectieve tekst. Dat scheelt jou tijd en dus geld, brengt meer bezoekers op je website, zorgt voor een professionele look & feel én voorkomt onzekerheid. Want weten dat jouw webteksten vakkundig worden verzorgd...

dat is toch heerlijk?

Tekst laten optimaliseren

Bestaande tekst laten optimaliseren is ook een mogelijkheid. Je kunt webteksten laten herschrijven (de tekstschrijver schrijft, schrapt en puzzelt) of de puntjes op de i laten zetten. Het is immers mogelijk dat je tekst op papier hebt staan en daarover heel tevreden bent, maar jij wilt vol trots én vertrouwen online je neus laten zien; weten dat jouw tekst tiptop in orde is.

 

Het optimaliseren van webteksten kost minder tijd dan het schrijven ervan, en is dus ook minder kostbaar. Het effect van die vakkundige finishing touch is echter wezenlijk. Dat merk je direct!

Kosten tekstschrijven

Tekst (her)schrijven:        € 59 per uur

Pakketprijs 5 pagina’s:      

€ 549,50

 

Genoemde prijzen zijn ecxl. BTW.