Webwinkel, nu standaard in je Maakum website

Webwinkel, nu standaard in je Maakum website

Begin nu je eigen internetwinkel! Met het standaard pakket kun je gratis 25 producten en diensten op een makkelijke manier in de etalage aanprijzen. De klant plaatst de gewenste producten in een winkelmandje om je vervolgens te betalen via een overboeking, iDeal*, BanContact*, GiroPay*, creditcard of via PayPal.


Voor zakelijke klanten hebben we de Shoppum Pro winkel module. Hiermee kun je gratis 250 producten aanprijzen. Maar Shoppum Pro biedt nog meer; zo zijn productopties mogelijk (bijvoorbeeld maat of kleur) en is ook maatwerk mogelijk.

Beide webshops hebben zeer uitgebreide maar toch eenvoudige beheerfuncties; helemaal in Maakum stijl! De webshop is ook volledig responsive, dus op alle schermen goed leesbaar.

 

Wil je meer producten verkopen in je webwinkel dan kun je deze eenvoudig bestellen via het beheergedeelte van je website.

 

* kvk inschrijving vereist

Extra modules voor je website

Onderstaande modules kun je als extra optie aan je website toevoegen:

 

 

Je kunt de extra modules via het login gedeelte van je website makkelijk bestellen bij "Bestel modules". De module wordt dan meteen voor je geinstalleerd.

Nieuw: Portfolio module

Laat op een bijzondere wijze al je werk zien met deze prachtige portfolio module. Je kunt je beeldmaateriaal indelen in verschillende categoriën, opdat je toekomstige klanten in één oogopslag je werk kunnen bewonderen. Klikt je klant op een foto dan kun je deze vergroot tonen, a la Album Pro stijl, of linken naar een andere pagina met nog meer informatie over het betreffende werk.

Kijk hier voor een voorbeeld: website portfolio.

Je kunt de module eenvoudig bestellen via "Bestel modules" in het beheergedeelte van je website. De module wordt dan automatisch toegevoegd aan je website.

 

Afspraken module

icon_appointment_180_white_bg

Laat je klanten eenvoudig via je website een afspraak met jou of met een van je medewerkers boeken! Het kan nu met de nieuwe Maakum Afspraken module.

 

Je kunt verschillende diensten toevoegen, gekoppeld aan de prijs en de duur van de afspraak èn gekoppeld aan jouw agenda of die van een medewerker. Je hebt volledige controle over alle agenda's en de klant over zijn afspraak.

 

Je kunt de module eenvoudig bestellen via "Bestel modules" in het beheergedeelte van je website. De module wordt dan automatisch toegevoegd aan je website.

 

Uitgebreide Leden login module

Uitgebreide Leden login module

Bij de Uitgebreide Leden Login kan iedereen die je website bezoekt zich als lid inschrijven en met een eigen wachtwoord toegang krijgen tot het afgeschermde gedeelte. Je bepaalt als beheerder welke aangemelde bezoeker wel of niet toegang krijgt tot het leden gedeelte. Jij stelt het profiel samen dat jouw leden moeten invullen. Je kunt dit zo uitgebreid maken als je wilt.

In combinatie met de Mailing module kun je je leden ook een mailing sturen.

De Uitgebreide Leden Login module kun je bestellen bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Maakum mobiel

Mobiele website maken

Een Maakum website is van nature responsive, dus toont ook goed op de mobiele telefoon. Maar voor degene die andere informatie aan zijn mobiele bezoekers wil tonen bouw je met Maakum mobiel moeiteloos een aparte mobiele site. Een site die eruit ziet zoals jij wilt en die je gemakkelijk kunt beheren. Maar vooral ook een site waar je bezoekers mee uit de voeten kunnen. 

Online payment

Payment module iconWil je een beperkt aantal artikelen via je website verkopen, zonder dat je daarvoor een hele webwinkel moet optuigen?

 

Dan is online payment iets voor jou! Het werkt simpel. Je biedt een product of dienst aan en via een eenvoudig scherm plaatst de klant zijn bestelling en rekent hij direct online af.

 

De module kost € 69,00 per jaar.

 

SEO module en zoekmachine vriendelijke URL's

furls - friendly urlsZoekmachines houden van duidelijkheid. Naast een goede inhoud van je website is een duidelijke URL en beschrijving van je pagina ook erg belangrijk. Dit zal leiden tot een hogere plaatsing in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Met deze uitbreiding op het standaard pakket kun je zelf op eenvoudige wijze de URL van je pagina's, page-title- en description meta-tags aanpassen en optimaliseren voor zoekmachines.

 

De SEO module kost slechts € 34,00 per jaar.

Bloggum - weblog module

Bloggum - weblog module

Wil je via je website een dagboek bijhouden of je verhalen delen met anderen? Dan is bloggum iets voor jou!

Bloggum is de nieuwe weblog module van Maakum.
Met bloggum kunnen de bezoekers van je website reageren op de artikelen die je plaatst. Ook kan men het artikel doorsturen of delen op de social media.


De weblog module kost €45,00 per jaar. Je kunt hem bestellen bij "bestel modules" als je bent in gelogd op je website.

delicious  twitter  nujij  google  facebook  hyves  myspace  rss

Planner

Planner

Je vakantiehuisje verhuren?

Met de planner module kun je in een overzichtelijke kalender de beschikbaarheid van je huisje laten zien. De module bevat tevens een boekingsformulier waarmee de bezoeker eenvoudig een reservering kan plaatsen. In combinatie met de Payment module kunnen je klanten ook meteen afrekenen of een voorschot betalen.

De planner kun je als extra module bij je Maakum website bestellen. De module kost €62,00 per jaar. Voor iedere extra planner betaal je  €30,00 per jaar, als je meerdere objecten online wil verhuren.

Mediatheek

Mediatheek

Wil je bestanden kunnen uitwisselen met de bezoekers van je website? Dat kun je doen met behulp van de Maakum mediatheek.
Met deze module kun je bestanden in allerlei formaten (.doc, .pdf, afbeeldingen, audio, video) in een 'bibliotheek' op je website plaatsen. De bezoeker kan de bestanden via een link openen of downloaden.
De mediatheek kan desgewenst worden afgeschermd met een wachtwoord zodat deze alleen toegankelijk is voor bezoekers die het wachtwoord kennen.

De mediatheek kun je als extra module bij je Maakum website bestellen. De module kost €69,00 per jaar.

Album Pro

Album Pro

Bij de nieuwe Album Pro module opent zich een nieuw venster waarbij je je foto's in hoge kwaliteit en beeldvullend aan je bezoekers kunt presenteren. Je kunt meerdere foto's tegelijkertijd uploaden, de grootte instellen, de kopieerbeveiliging aan of uit zetten en de kleuren van Album Pro wijzigen.
De Album Pro module vervangt het 'gewone' album.

Deze module kun je bestellen (€ 69,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Banner module

Banner module

Met de Banner module kun je nu je eigen banners plaatsen. Met een banner bedoelen we een advertentielink naar een andere website in de vorm van een afbeelding. Je kunt bijvoorbeeld banners plaatsen van relevante partnersites. Met de Banner module kun je in totaal vijf banners plaatsen in de linker kolom van je Maakum website.

De Banner module kun je bestellen als extra module bij je Maakum website. Je hebt hem al voor € 41,00 per jaar! Mail voor meer informatie naar Maakum.

Documenten Upload module

Documenten Upload module

Met de Document Upload module kunnen documenten van allerlei verschillende formaten (Word, Excel, pdf, etc) op de site geplaatst worden. Bezoekers kunnen deze vervolgens bekijken of downloaden.

Deze module kun je bestellen (€ 45,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Twitter

Twitter

Ben je een gebruiker van Twitter en wil je de twitter feeds (tweets) van je Twitter account laten zien in je website? Dat kan met de nieuwe Twitter module.

 

Voor slechts € 16,00 per jaar heb je je tweets op je website staan!

Eenvoudige Leden Login module

Eenvoudige Leden Login module

Heb je informatie op je site staan die je eigenlijk niet aan iedereen wilt laten zien? Dan is de Eenvoudige Leden login module dé oplossing. Met een wachtwoord scherm je onderdelen van je website af.

Je kunt per pagina of per tekstblok aangeven of deze beschikbaar is voor iedereen of alleen voor de leden die je wachtwoord kennen.

Deze module kun je bestellen (€ 34,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

E-mail Formulier

E-mail Formulier

Met het zelf samen te stellen E-mail Formulier biedt je bezoekers eenvoudig de mogelijkheid om per e-mail informatie bij je aan te vragen. 

Je kunt het formulier zo uitgebreid of zo simpel maken als je zelf wilt.

Deze module kun je bestellen (€ 34,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Forum module

Forum module

Start discussies op je eigen maakumsite! Met de Forum module kun je bezoekers van je site online samen laten komen om berichten te lezen en te plaatsen. Bezoekers kunnen ook reageren op bestaande berichten zodat er interessante discussies ontstaan. De hoofdonderwerpen in het forum bepaal jij als beheerder. Staan bepaalde reacties en subonderwerpen je niet aan dan verwijder je ze eenvoudig van je site.

De Forum module kun je bestellen (€ 34,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Mailing module

Mailing module

Een Mailing module, waarmee je vanaf je site een mailing kunt versturen. Bezoekers van je website kunnen zich voor jouw mailinglijst aan- en afmelden, maar je kunt natuurlijk ook zelf adressen aan de lijst toevoegen en bewerken.

Deze module kun je bestellen (€ 75,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Multimedia module

Multimedia module

Als je nou niet je filmpjes op YouTube of Vimeo wilt plaatsen, maar op je eigen webruimte, dan kun je dat doen met de Multmedia module!


Deze module kun je bestellen (€ 69,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Maakum Free Only!

Bij de gratis versie van Maakum kun je naast alle bovenstaande modules ook e-mail en de nieuws module als extra module bestellen.

 

E-mail

Je krijgt de beschikking over 3 e-mailadressen en een onbeperkt aantal aliassen (doorstuuradressen).

Als je hiervan gebruik wilt maken heb je wel eerst een domeinnaam nodig!

De e-mail module kost € 59,00 per jaar.

 

Nieuws module

Op deze nieuws-pagina kun je nieuwsberichten plaatsen die gekoppeld zijn aan een publicatiedatum. Verstrijkt deze datum, dan wordt het artikel automatisch niet meer getoond en in je nieuwsarchief geplaatst.

De nieuws module kost slechts € 18,00 per jaar.