Nieuws

13-09-2016
Maakum nieuws - september 2016
maakum_makkelijk_logo_270px
 
september 2016

Nieuwe manier
afbeeldingen plaatsen

Maakum maakt het weer een stuk makkelijker! In de tekstverwerker hebben we een nieuwe knop toegevoegd; de image manager.
Je kunt hierdoor zonder moeite meerdere afbeeldingen in een tekstblok plaatsen.

imagemanager

Als je de document-upload module of de mediatheek bestelt kun je met deze knop ook je bestanden plaatsen.

euro

 

Prijswijziging per 1 oktober

De prijzen van de Maakum pakketten worden iets verhoogd, de prijzen van de extra modules blijven ongewijzigd. Zie maakum.nl of maakumzakelijk.nl voor de details.
 
Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 
 

 

06-06-2016
Maakum nieuws - juni 2016
maakum logo
 
juni 2016

In het geval van Brexit

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

 
Voor al je Engelstalige relaties die op zoek zijn naar een makkelijke uitweg, qua website, hebben we nu maakum.com in het leven geroepen. Brexit of geen Brexit, met Maakum maak je 'm met gemak, dus zeg het voort:
 
Order your website at maakum.com!
 

easy

Achtergrond video!

In ieder tekstblok kun je nu, naast een kleur of afbeelding, ook een video in de achtergrond plaatsen! Deze speelt dus onder je tekst af. Het enige wat je hoeft te doen is de (YouTube of Vimeo) video URL er in te plakken en klaar!
 
Voorbeeld? Kijk even op http://www.maakum.com/, heel subtiel achter "Why Maakum" of onderin de http://www.maakum.com/contact/ pagina.
 

goed_idee

Ideeënbus

Heb je een idee of mis je iets aan het Maakum systeem? Laat het ons weten, stuur een mailtje naar info@maakum.nl.
Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 
 

 

09-05-2016
Maakum nieuws - mei 2016
maakum logo
 
mei 2016

Handig, zo'n footer

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

 
footer [foo t-er]
 
Een deel van een webpagina die altijd onderaan de pagina staat. De footer bevat vaak informatie over wie de website gemaakt heeft en auteursrecht.

slim

Je kunt nu je eigen footer op je website plaatsen, net zo makkelijk als dat je een tekstblok plaatst. Kijk in het beheergedeelte van je site onder Site aanpassen bij Footer. De kleuren kun je aanpassen bij Site layout.
 

Wide

We krijgen veel vragen over waar het zij-menu is gebleven in de nieuwe wide-template. Het antwoord: Dit is er niet! In de wide-template is er alleen ruimte voor een menu bovenin de pagina.
 
Extra logo
De wide-template heeft als extra mogelijkheid om links bovenin je logo te plaatsen. Als je dit template gekozen hebt verschijnt er bij Site layout een nieuw logo tabje, waar je eenvoudig je logo kunt plaatsen.
Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.