Nieuws

16-07-2019

Openingstijden vakantie

Openingstijden vakantie

Wij wensen iedereen die aan vakantie toe is een hele fijne vakantie toe. Wij zijn er ook even tussenuit, en wel van 22 t/m 26 juli. Stel je vragen per e-mail, we proberen deze z.s.m. te beantwoorden.

16-07-2019

Hogere prijzen

Hogere prijzen

Na drie(!) jaar geen prijsverhogingen te hebben doorgevoerd moeten wij er ook aan geloven. Alles om ons heen wordt duurder: onze servers, de serversoftware, onze onkosten, de kantoorhuur, om er maar een paar te noemen. Dus alle Maakum pakketten en modules moeten ook een paar euro duurder worden. De Maakum Managed WordPress pakketten zijn niet in prijs verhoogd. De nieuwe prijzen gelden vanaf 1 augustus 2019.

16-07-2019

BTW-nummer

BTW-nummer

Voor onze webshop klanten hebben we de winkel uitgebreid. De e-commerce wordt steeds internationaler, je verkoopt net zo makkelijk een product in België of in Duitsland. Daarom kunnen bezoekende bedrijven nu hun BTW-nummer opgeven bij het aanmaken van een account in je webwinkel. Er wordt dan geen BTW berekend bij de bestelling. Onderwater checken wij of het ingevoerde BTW-nummer geldig is, voor alle EU bedrijven! Je kunt deze functionaliteit aanzetten bij de instellingen van je winkel, onder Instellingen BTW.

16-07-2019

IP-nummer?

IP-nummer?

Stel dat het instellen van je e-mail niet lukt op je nieuwe computer, dan kan het gebeuren door het vele verkeerd inloggen dat je ip-nummer tijdelijk geblokkeerd wordt op onze server. Ga dan naar https://ip.maakum.nl om gemakkelijk je ip-adres naar ons te mailen.

16-07-2019

Echte liefde!

Echte liefde!

Ben je klaar om de echte liefde aan te gaan (en te behouden)?

Doe de gratis Heart Defenders® test op deze nieuwe Maakum website en ontdek razendsnel hoe je jouw droompartner vindt of je bestaande relatie énorm kan verbeteren. Je krijgt direct de uitslag en een treffende beschrijving gratis in je mailbox.

 

Wil jij een opfrisbeurt voor je website?

Neem even contact met ons op voor een prijsopgave.

 

16-07-2019

Nieuwe KOR

Nieuwe KOR

Alle kleine ondernemers met een omzet die niet hoger is dan 20.000 euro per jaar kunnen vanaf 1 januari 2020 gebruikmaken van de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR). Je krijgt daarmee vrijstelling van je BTW-plicht. Kijk hier wat dat voor jou betekent en wat de voor- en nadelen zijn.