Nieuws archief 2017

18-05-2017
To be or not to be... vindbaar!

Maak je site nu nog vindbaarder. Nieuw in het beheer van je website is de mogelijkheid om pagina's die op "niet tonen" staan toch zichtbaar te maken voor de zoekmachines. Zo kun je gemakkelijk zogenaamde landingspagina's maken: "Een pagina waar een bezoeker op terecht komt nadat deze op een banner of een zoekmachine resultaat heeft geklikt." Vaak bevat deze pagina een specifieke aanbieding/actie of content, zonder dat deze zichtbaar is in het menu van de website. Een landingspagina kun je dus helemaal optimaliseren op één bepaald zoekwoord om zo een nog betere ranking te krijgen.

 

Niet tonen, niet vindbaar = not_menu

Niet tonen, wel vindbaar = not_menu_searchable

18-05-2017
Beheer vernieuwd

deledit_blokokkopieerlockunlocknotverstuurxls_iconWe hebben het beheergedeelte van Maakum een kleine facelift gegeven. De knoppen zijn een stuk duidelijker geworden, waardoor het gebruik van een Maakum website weer een stukje intuïtiever is geworden.

 

18-05-2017
Opfrissen met Djoeke
Opfrissen met Djoeke

Laat je website opfrissen! In samenwerking met het oerhollandse designbureau Djoeke Media bieden wij een compleet nieuw ontwerp voor je website voor slechts 199 euro (excl. btw). Dat is geen geld voor een moderne look! Bekijk hier enkele voorbeelden van wat we gemaakt hebben:

 

http://www.succesfotografie.nl

http://www.piano-edam.nl

http://www.openingshandeling.nl

https://www.gitelebelendroit.com

http://www.exterieurman.nl

 

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@maakum.nl of bel 020-4236866.

01-02-2017
Maakum vernieuwt zijn serverpark
Maakum vernieuwt zijn serverpark

Binnenkort worden alle servers van Maakum vervangen door nieuwe servers van de laatste generatie. Hierdoor blijft het Maakum netwerk up-to-date met de nieuwste technologie en wordt je website de komende jaren gegarandeerd goed en veilig gehost.

 

Dit houdt echter ook in dat we je account binnenkort gaan verhuizen én dat je je instellingen in je mailprogramma en/of telefoon moet wijzigen. Hoe je dat doet en wanneer je dat moet doen laten we je per e-mail weten. Houd je mailbox in de gaten dus!