Nieuws archief 2016

19-04-2016
Maakum nieuws - april 2016

Maakum nog hipper!

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

We hebben een nieuw template voor je klaarstaan, de "Wide". Dit geeft je website in één klap een frisse moderne uitstraling. De "Wide" is een pagina vullend template, compleet met parallax effecten (waarover later meer). Deze nieuwe hippe layout kun je proberen bij "Site layout" in het beheergedeelte van je website.

slim

Parallax

Vanaf nu is het mogelijk om aan de achtergrond afbeelding van een tekstblok een parallax effect mee te geven. Je hoeft het alleen maar even aan te vinken!

Maar wat is parallax nu eigenlijk, zul je je afvragen? Heel simpel, als je de pagina scrollt dan scrollt de achtergrondfoto op een langzamere snelheid onder je tekst door.

We hebben onze website (www.maakum.nl) alvast omgezet naar deze nieuwe layout, inclusief parallax effect. Kijk maar even!

foto's bewerken

Foto's bewerken

Verschijnt je foto opeens gedraaid op je website? Geen probleem, je kunt nu in je tekstblok de foto bewerken en met één klik roteren.

Instagram

Als je een Instagram account hebt kun je nu bij "Social media" een volg mij op instagram button aanzetten.

Instagram-icon

Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 

 

07-03-2016
Maakum nieuws - maart 2016
maakum logo
 
mrt 2016

Prijsverlaging iDEAL tarieven

Goed nieuws: Mollie heeft zijn iDEAL transactie tarieven verlaagd van 45 cent naar 29 cent. Deze wijziging geldt per 1 maart 2016.

Wil je ook iDEAL betalingen via je website kunnen ontvangen dan kan dat via onze payment- of winkelmodule.

Je kunt je (gratis) bij Mollie aanmelden via deze link: https://www.mollie.com/nl/signup/32911.

ski

 
Copyright © 2015 Maakum BV, All rights reserved.
 
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

 

08-01-2016
Maakum nieuws - januari 2016
maakum logo
 
jan 2016

Toe aan een opknapbeurt?

Begin 2016 met een frisse start; laat je website door ons opknappen. Vaak is het met een paar kleine wijzigingen al mogelijk om je website een compleet nieuw uiterlijk te geven. Laat ons team van professionals je website scannen, dan komen we bij je terug met een goed voorstel. Dan kun jij lekker gaan skiën, ...bijvoorbeeld.

ski

Stuur een mailtje naar info@maakum.nl

Blog module uitgebreid

In de blog module (Bloggum) is het nu mogelijk om zogenaamde tags toe te voegen. Tags zijn eigenlijk trefwoorden voor een artikel. Klikt je bezoeker op een tag, dan laat je website alle artikelen zien die gekoppeld zijn aan de desbetreffende tag. Zo wordt je blog een stuk interessanter en overzichtelijker voor je bezoekers. En wordt je dus ook beter vindbaar op onderwerp in je blog!

De Bloggum module is eenvoudig te bestellen via het beheergedeelte van je website bij "bestel modules", voor maar 41 euro per jaar.

tags

Afspraken module
Gratis op proef!

We willen jullie er nog even op attenderen dat je de afspraken module gratis kunt uitproberen. Stuur een mailtje naar info@maakum.nl en vermeld even over welke website het gaat!

afspraak

Copyright © 2015 Maakum BV, All rights reserved.
 
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!