» Extra's

Extra's

Modules voor je website

Onderstaande modules kunnen als extra optie aan je website worden toegevoegd:

 

- Maakum mobiel  

- online payment  

- twitter

- bloggum weblog module

- planner

- mediatheek

- winkel module

- banners

- album pro

- multimedia

- documenten upload

- forum

- uitgebreide leden login

- eenvoudige leden login

- mailing

- e-mailformulier

 

Je kunt je extra modules via het login gedeelte van je website bestellen.

Maakum mobiel

Mobiele website maken

Met Maakum mobiel bouw je moeiteloos een mobiele site. Een site die eruit ziet zoals jij wilt en die je gemakkelijk kunt beheren. Maar vooral ook een site waar je bezoekers mee uit de voeten kunnen.

 

Is het echt zo makkelijk? Ja.

 

Kijk voor meer informatie op www.maakummobiel.nl

 

Payment module iconWil je een beperkt aantal artikelen via je website verkopen, zonder dat je daarvoor een hele webwinkel moet optuigen?

 

Dan is online payment iets voor jou! Het werkt simpel. Je biedt een product of dienst aan en via een eenvoudig scherm plaatst de klant zijn bestelling en rekent hij direct online af.

 

De module kost € 64,00 per jaar.

 

Twitter

Twitter

Ben je een gebruiker van Twitter en wil je de twitter feeds (tweets) van je Twitter account laten zien in je website? Dat kan met de nieuwe Twitter module.

 

Voor slechts € 13,00 per jaar heb je je tweets op je website staan!

Bloggum - weblog module

Bloggum - weblog module

Wil je via je website een dagboek bijhouden of je verhalen delen met anderen? Dan is bloggum iets voor jou!

Bloggum is de nieuwe weblog module van Maakum.
Met bloggum kunnen de bezoekers van je website reageren op de artikelen die je plaatst. Ook kan men het artikel doorsturen of bewaren op verschillende websites waarmee mee men zijn favorieten beheert.

Kijk voor een voorbeeld van de module op www.probeerum.nl.


De weblog module kost €39,00 per jaar. Je kunt hem bestellen bij "bestel modules" als je bent in gelogd op je website.

delicious  twitter  nujij  google  facebook  hyves  myspace  rss

Planner

Planner

Je vakantiehuisje verhuren?

Met de planner module kun je in een overzichtelijke kalender de beschikbaarheid van je huisje laten zien. De module bevat tevens een boekingsformulier waarmee de bezoeker eenvoudig een reservering kan plaatsen.

De planner kun je als extra module bij je Maakum website bestellen. De module kost €52,00 per jaar.

Mediatheek

Mediatheek

Wil je bestanden kunnen uitwisselen met de bezoekers van je website? Dat kun je doen met behulp van de Maakum mediatheek.
Met deze module kun je bestanden in allerlei formaten (.doc, .pdf, afbeeldingen, audio, video) in een 'bibliotheek' op je website plaatsen. De bezoeker kan de bestanden via een link openen of downloaden.
De mediatheek kan desgewenst worden afgeschermd met een wachtwoord zodat deze alleen toegankelijk is voor bezoekers die het wachtwoord kennen.

De mediatheek kun je als extra module bij je Maakum website bestellen. De module kost €64,00 per jaar.

Shoppum, de winkel module

Shoppum, de winkel module

Met de Shoppum winkel module kun je nu je eigen internetwinkel beginnen! Met het standaard pakket kun je 100 producten en diensten op een makkelijke manier in de etalage aanprijzen. De klant plaatst de gewenste producten in een winkelmandje om je vervolgens te betalen via een overboeking, rembours of creditcard!

Voor zakelijke klanten hebben we de Shoppum Pro winkel module. Hiermee kun je standaard 500 producten aanprijzen. Maar Shoppum Pro biedt nog meer; Het is bijvoorbeeld uitbreidbaar met meerdere talen en betaalmethode IDEAL.

Beide webshops hebben zeer uitgebreide maar toch eenvoudige beheerfuncties; helemaal in Maakum stijl!

De Shoppum winkel module kun je bestellen (vanaf € 16,00 per maand extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website. Kijk voor meer informatie op onze nieuwe Shoppum website.

Album Pro

<a name="albumpro" title="albumpro"></a>Album Pro

Bij de nieuwe Album Pro module opent zich een nieuw venster waarbij je je foto's in hoge kwaliteit en beeldvullend aan je bezoekers kunt presenteren. Je kunt meerdere foto's tegelijkertijd uploaden, de grootte instellen, de kopieerbeveiliging aan of uit zetten en de kleuren van Album Pro wijzigen.
De Album Pro module vervangt het 'gewone' album.

Deze module kun je bestellen (€ 64,00 per jaar extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.

Banner module

Banner module

Met de Banner module kun je nu je eigen banners plaatsen. Met een banner bedoelen we een advertentielink naar een andere website in de vorm van een afbeelding. Je kunt bijvoorbeeld banners plaatsen van relevante partnersites. Met de Banner module kun je in totaal vijf banners plaatsen in de linker kolom van je Maakum website.

De Banner module kun je bestellen als extra module bij je Maakum website. Je hebt hem al voor € 39,00 per jaar! Mail voor meer informatie naar Maakum.

page loading