Kader om foto's in album verwijderen

Standaard module: album
Plaats reactie
GilCalad
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 mei 2008, 01:31

Kader om foto's in album verwijderen

Bericht door GilCalad » 22 mei 2008, 01:37

Sinds een paar uur (??) heb ik een donkerder kader met een zwarte outline rond de foto's in het album. Ik heb geprobeerd dit uit te schakelen, maar dat lukt me niet....
Hoe kan ik het kader verwijderen rond de foto's? (worden de foto's niet mooier op eerlijk gezegd, dus wil hier heel erg graag weer vanaf...)
maakum
Site Admin
Berichten: 398
Lid geworden op: 03 jan 2007, 13:15

Bericht door maakum » 22 mei 2008, 16:28

Je kunt het kader zelf niet veranderen, alleen de kleur. Deze wordt automatisch gegenereerd en is daardoor afhankelijk van de gekozen achtergrondkleur van je website. Tenzij je een zakelijk account hebt en wij de kleuren hebben ingesteld.

Je bent overigens tot nu toe de enige die deze nieuwe layout niet mooi vindt...

Over welke website hebben we het trouwens?
GilCalad
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 mei 2008, 01:31

Bericht door GilCalad » 22 mei 2008, 16:39

www.gilcalad.nl

Ik vind het kader in combinatie met onze website niet mooi. Ik heb een donker army-achtige kleur als achtergrondkleur gekozen, die erg goed past in de sfeer van de site, heb er best wel even over gedaan ik een voor ons ideale kleurcombinatie had gevonden ;-)...
De kleur van de kaders om de foto's in het album wordt dus door de door ons gekozen achtergrond kleur heeeel erg donker (en niet echt mooi van kleur) en ziet er een beetje gekunsteld uit zo.... Misschien werkt die kadering wel mooi bij een lichte/witte achtergrond, maar niet in ons geval i.m.o.
Valt hier niks aan te doen behalve dan dat ik een andere achtergrond kleur kies waardoor ook de kleur van de kadering veranderd?(en ik de hele layout van de website qua kleuren moet gaan aanpassen... :( )
Plaats reactie